Как да се отървем от хлебарките? – 5 ефикасни правила

1. Затворете всички цепнатини и фуги в жилището си. При всеки пролетен ремонт преглеждайте възможните пътища за проникване на хлебарки. Малко цимент или гипс ще попречат да нахлуят от съседни жилища.
2. Уплътнете процепите под вратите към стълбища и тераси.
3. Запушете подовите сифони в банята с капаци или ги сменете със S-образни – хлебарките не са в състояние да преплуват под вода създадената водна тапа в тях.
4. Всяка вечер почиствайте основно кухнята си. Трохите и хранителните отпадъци трябва да се държат в затворени съдове и да се почистват и дезинфекцират редовно.

5. Преглеждайте кашоните на техника или материали, закупени от магазините за наличието на насекоми в тях преди да ги внесете в жилището си.

Запомнете: Наличието на гел точки в ъглите на шкафове, под мивки, зад електродомакински уреди генериращи топлина с агрегатите си и други обичайни за хлебарките места гарантира унищожаването на влезлите по какъвто и да е начин екземпляри в жилището.

Особено ефективно средство за масово поразяване на хлебарки са формулите на новите продукти с гел „Хлебомор Е”. Можете да го намерите в строителните супермаркети, в хуманитарни и ветеринарни аптеки, както и от нашият онлайн магазин или директно на телефон 0893614306

hlebomor-e-kutiq-small                   hlebomor-e-gel-small

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top